banderola1
PENGIN
py-banner3

marka jonë

PYG
PYG
PYG
PYG

PYGR

Marka "PYG" u themelua në vitin 2022, përmes reshjeve dhe kërkimeve shumëvjeçare të teknologjisë, ne kemi arritur më shumë kërkesa për saktësi ultra të lartë për udhëzuesit linearë, saktësia e ecjes mund të arrijë më pak se 0.003 mm, gjë që pak fabrika mund ta bëjnë, kjo është me të vërtetë më i përshtatshëm për fusha industriale me precizion më të lartë.

Shiko me shume 01

PYGR

Me fokus në rritje te efikasiteti, besueshmëria dhe kompaktësia, udhëzuesit PYG® janë bërë pjesë integrale e makinerive moderne.Udhëzuesit PYG® përdoren gjerësisht në prodhim, veçanërisht në veglat e makinerive, robotikën dhe pajisjet e transportit.Këta udhërrëfyes ofrojnë lëvizje të qetë lineare me saktësi të lartë, ngurtësi dhe aftësi për të përballuar ngarkesa të rënda.

Shiko me shume 02

PYGR

Me fokus në rritje te efikasiteti, besueshmëria dhe kompaktësia, udhëzuesit PYG® janë bërë pjesë integrale e makinerive moderne.Udhëzuesit PYG® përdoren gjerësisht në prodhim, veçanërisht në veglat e makinerive, robotikën dhe pajisjet e transportit.Këta udhërrëfyes ofrojnë lëvizje të qetë lineare me saktësi të lartë, ngurtësi dhe aftësi për të përballuar ngarkesa të rënda.

Shiko me shume 03

PYGR

Me fokus në rritje te efikasiteti, besueshmëria dhe kompaktësia, udhëzuesit PYG® janë bërë pjesë integrale e makinerive moderne.Udhëzuesit PYG® përdoren gjerësisht në prodhim, veçanërisht në veglat e makinerive, robotikën dhe pajisjet e transportit.Këta udhërrëfyes ofrojnë lëvizje të qetë lineare me saktësi të lartë, ngurtësi dhe aftësi për të përballuar ngarkesa të rënda.

Shiko me shume 04

Rreth PYG

Zhejiang Pengyin Technology Development Co., LTD.(më tej referuar si PYG) është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që integron kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjet dhe shërbimin.Me teknologjinë moderne të përparuar të prodhimit të bërthamës kryesore, kompania fokusohet në kërkimin dhe zhvillimin e komponentëve të saktësisë së transmetimit linear dhe dizajnit inovativ për më shumë se 20 vjet.

Shiko me shume
24gf-luaj Rrethi

Aplikacion

Për shkak të shërbimit tonë të cilësisë së shkëlqyer, udhëzuesit linearë PYG janë aplikuar gjerësisht për shumë fusha, të tilla si pajisje për prodhimin e gjysmëpërçuesve, mulli sipërfaqësor, makinë CNC, pajisje për trajtimin me shpejtësi të lartë, torno NC, makineri ushqimore, makineri mjekësore, makineri për përpunimin e drurit, lazer Makina saldimi, robotët industrialë dhe pajisje të tjera automatizimi, gjithashtu në pajisjet fotovoltaike të sektorit të ri të energjisë, arrijnë lehtësisht saktësi të lartë të pozicionimit.Kurseni kohë, rrisni produktivitetin, zvogëloni mirëmbajtjen për ndërmarrjet.

 • Gjysem percjellesit

  Gjysem percjellesit

  Mëso më shumë
 • Makinat CNC

  Makinat CNC

  Mëso më shumë
 • Pajisjet Mjekësore

  Pajisjet Mjekësore

  Mëso më shumë
 • LaserMakine prerese

  Laser
  Makine prerese

  Mëso më shumë
 • Automatizimi

  Automatizimi

  Mëso më shumë
 • Tranzit hekurudhor

  Tranzit hekurudhor

  Mëso më shumë
foto

Prania globale

Produktet tona shiten brenda dhe jashtë vendit, duke përfshirë Amerikën, Kanadanë, Meksikën, Turqinë, Rusinë, Japoninë e kështu me radhë, ajo që ne shesim nuk është vetëm një produkt, por edhe besimi dhe mbështetja e klientëve tanë.

Shiko me shume

Lajme

Ne prezantojmë teknologji të avancuar, ofrojmë udhëzues linearë me precizion të lartë për prodhim inteligjent dhe shërbim teknik të gjithanshëm.Përveç kësaj, ne kemi teknik profesionist për të ofruar pyetje teknike 7 * 24 orë nga lënda e parë, prodhimi dhe përdorimi në vend.

Shiko me shume