банер 1
ПЕНГИН
py-banner3

нашиот бренд

PYG
PYG
PYG
PYG

PYGR

Брендот „PYG“ е основан во 2022 година, преку долгогодишни технолошки врнежи и истражувања, постигнавме повеќе ултра високи барања за прецизност за линеарни водичи, точноста на одење може да достигне помала од 0,003 mm, што е тоа што неколку фабрики можат да го направат, ова е навистина посоодветно за индустриско поле со поголема прецизност.

Види повеќе 01

PYGR

Со зголемен фокус на ефикасноста, доверливоста и компактноста, водичите PYG® станаа составен дел на модерната машина.Водичите PYG® се широко користени во производството, особено во машинските алати, роботиката и опремата за транспорт.Овие водилки обезбедуваат непречено линеарно движење со висока прецизност, цврстина и способност да издржат тешки товари.

Види повеќе 02

PYGR

Со зголемен фокус на ефикасноста, доверливоста и компактноста, водичите PYG® станаа составен дел на модерната машина.Водичите PYG® се широко користени во производството, особено во машинските алати, роботиката и опремата за транспорт.Овие водилки обезбедуваат непречено линеарно движење со висока прецизност, цврстина и способност да издржат тешки товари.

Види повеќе 03

PYGR

Со зголемен фокус на ефикасноста, доверливоста и компактноста, водичите PYG® станаа составен дел на модерната машина.Водичите PYG® се широко користени во производството, особено во машинските алати, роботиката и опремата за транспорт.Овие водилки обезбедуваат непречено линеарно движење со висока прецизност, цврстина и способност да издржат тешки товари.

Види повеќе 04

За PYG

Жеџијанг Пенгин за развој на технологијата копродукции, ООД.(во натамошниот текст PYG) е високотехнолошки претпријатие кое интегрира истражување и развој, производство, продажба и услуги.Со напредна модерна технологија за производство на клучни јадра, компанијата се фокусира на истражување и развој на прецизни компоненти за линеарен пренос и иновативен дизајн повеќе од 20 години.

Види повеќе
24gf-playCircle

Апликација

Поради нашата услуга со одличен квалитет, линеарните водичи PYG се широко применети за многу области, како што се опрема за производство на полупроводници, мелница за површини, CNC машина, уред за ракување со голема брзина, струг NC, машини за храна, медицински машини, машини за обработка на дрво, ласер машината за заварување, индустриските роботи и другата опрема за автоматизација, исто така во фотоволтаичната опрема од новиот енергетски сектор, лесно постигнуваат висока точност на позиционирање.Заштедете време, зголемете ја продуктивноста, намалете го одржувањето за претпријатијата.

 • Полупроводници

  Полупроводници

  Научи повеќе
 • ЦПУ машини

  ЦПУ машини

  Научи повеќе
 • Медицински уреди

  Медицински уреди

  Научи повеќе
 • ЛасерскиМашина за сечење

  Ласерски
  Машина за сечење

  Научи повеќе
 • Автоматизација

  Автоматизација

  Научи повеќе
 • Железнички транзит

  Железнички транзит

  Научи повеќе
слика

Глобално присуство

Нашите производи се продаваат дома и во странство, вклучувајќи ги Америка, Канада, Мексико, Турција, Русија, Јапонија и така натаму, она што го продаваме не е само производ, туку и доверба и поддршка на нашите клиенти.

Види повеќе

Вести

Воведуваме напредна технологија, обезбедуваме високопрецизни линеарни водичи за интелигентно производство и сеопфатна техничка услуга.Освен тоа, имаме професионален техничар кој нуди 7 * 24 часа технички прашања од суровина, производство и употреба на лице место.

Види повеќе