• guide

Hvordan forhindre at lineær styrekule faller?

Som vi alle kjente,lineær føringsskinneer bruken av ball rullende mekanisme, i prosessen med drift, hvis ballen faller, vil det ha stor innvirkning på nøyaktigheten og levetiden til utstyret. For å forhindre PYGlineær skinnekulefall av den lineære styreskinnen, kan følgende forebyggende tiltak tas:

1.Installer utstyret riktig: Denglideskinnermå være riktig justert og forhåndsstrammet for å sikre at glideskinnene og nøkkelkomponentene er tett koblet til for å unngå at ballen faller på grunn av feil montering.

lineær kuleblokk

2. Regelmessig rengjøring og vedlikehold: Vanligvis, etter at den lineære guiden er brukt i lang tid, vil overflaten produsere noe smuss og andre urenheter, som kan påvirke den normale driften av ballen.Derfor må styreskinnen rengjøres og vedlikeholdes regelmessig for å sikre jevn drift av styreskinnen.

3.Sjekk marginen regelmessig: Thelm guide vil vurdere ballmarginen i designet, hvis ballmarginen er for liten vil det øke risikoen for at ballen faller av.Derfor er det nødvendig å sjekke ballgodtgjørelsen regelmessig for å sikre at det ikke er overdreven klemming eller overdreven avspenning.

4. Unngå påvirkning av sterke ytre krefter: Under bruk, for å unngå påvirkning av sterke ytre krefter på den lineære styreskinnen, spesielt når føringsskinnen ikke er utstyrt med produkter, bør det utvises mer forsiktighet for å unngå å få ballen til å falle .Kort sagt, for å forhindre kulefall på den lineære styreskinnen, er det nødvendig å ta passende tiltak, og gjøre regelmessige inspeksjoner og vedlikehold for å sikre jevn drift av utstyret i det lange løp.

Hvis du har andre spørsmål, ikke nøl medkontakt oss, vår profesjonelle kundeservice vil gi et svar i tide!!!

Velkommen til forespørsel!!!


Innleggstid: 20. oktober 2023