• taiala

Sefulu Matai Sili o Taiala Linear Aiga

 Ou te talitonu afai e te filifilia le taʻiala taʻiala, o le tali muamua o le suʻeina lea o se faʻailoga e lelei le taʻutaʻua lautele, o le a la le taʻiala taʻiala i lo tatou atunuu?I aso nei, o le a aoteleina e le PYG le sefulu pito i luga ole falelaina ta'iala lainamo lau fa'amatalaga.

1.HIWINTaiuaniHIWIN, sikulima polo, fa'ase'e laina, ropota tasi-axis, robot tele-axis, Shangyin Technology (Saina) Co., LTD., na faavaeina le kamupani i le 1989, e mafai ona faapea o Taiwan Shangyin HIWIN o le tagata su'esu'e muamua i le felauaiga. alamanuia, o loʻo i ai i le kamupani se malosi malosi, o se vaega atoa o oloa, maualuga maualuga, faʻafetai lautele e tagata faʻatau,Taiwan Shangyin HIWIN o se tasi o ituaiga pito i luga e sefulu o laina taʻiala laina i Saina.

信图片_20230815101423

2.GAO-KTaiuani High-Tech transmission technology GAOJ-K oloa e ufiufi laina laina, polo sikulima, polo spline, tasi-axis robot, cross roller guide, sikulima lagolago nofoa ma isi vaega saʻo felauaiga, e oo atu i le 200 ituaiga o sitaili, o le faavae autu o le tele o vaega i le alamanuia felauaiga, e patino i se kamupani tele ma atoatoa.O oloa a Gaoji ua suia atoa i isi ituaiga o vaega o felauaiga, ma Taiwan Gaoji GAOJ-K o se tasi o pito sili e sefulu fa'ailoga ta'iala fa'apitonu'u.

3.PMI:faavaeina i le 1990, ua faapitoa i le suesuega ma le atinae ma le gaosiga o le saʻo ma le saʻo liua sikuli polo vasega.Mo le toaitiiti o le lalolagi e mafai ona gaosia JISC0 maualuga polo sikuli ma amanaia le puipuiga o le siosiomaga o se tasi o le gaosi lauiloa, Taiuani Yintai PMI e le gata o se tasi o le sefulu ituaiga pito i luga o le taiala laina i totonu o le atunuu ma o le sea maketi o le lalolagi e faapea foi. tele tele, e aofia i le auina atu i fafo o le "siamupini".

4.PYG:Zhejiang Pengyin Technology & Development Co., LTD.(i'inei ina ua uma ona taʻua o le PYG) o se atinaʻe tekonolosi maualuga e tuʻufaʻatasia suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga, faʻatau ma auaunaga.Faʻatasi ai ma tekonolosi faʻaonaponei faʻaonaponei autu autu, e taulaʻi le kamupani i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o vaega saʻo o laina laina ma mamanu fou mo le sili atu i le 20 tausaga. Ina ia faʻafetaui le manaʻoga o le gaosiga o le lalolagi, o loʻo faʻaauau pea e le PYG ona faʻalauteleina le gaosiga ma le gaosiga o meafaigaluega, faʻalauiloa faavaomalo meafaigaluega sa'o maualuga ma tekinolosi fa'aonaponei, o lo'o i ai i le PYG le malosi e fa'atosina maua ai ta'iala laina sa'o ultra-maualuga ma le sa'o fa'ase'e i lalo ifo o le 0.003 mm.

3

5.TBI: fa'asalalauina lalolagi TBI i le fanua o vaega felauaiga ma TRS15FS, TRS15FN, TRS20FS, TRS20FN, TRS25FS, TRS25FN, TRS30FN ma isi faʻataʻitaʻiga o le taʻiala laina, TBI ma PMI o le sea o le maketi faava o malo e sili atu nai lo le maketi i totonu o le atunuu, ae ona o le tauleleia,Ua faʻaopoopoina foʻi i le faʻailoga, o loʻo nofoia le maketi i totonu o le atunuʻu ma faʻavaomalo mo se taimi umi, ma o le TBI faʻasalalau i le lalolagi atoa o se tasi lea o ituaiga pito i luga e sefulu o taʻiala laina i totonu.

6.Taiwan Samis SMS: Samis SMS, na faavaeina i le 2006, o se pisinisi maualuga-tekonolosi o loʻo faʻatinoina i le taʻiala laina, laina laina, faʻailoga polo, ma isi vaega faʻasalalau saʻo suʻesuʻega ma atinaʻe ma gaosiga, faʻatasi ai ma SME taʻiala faʻavae vaega maualalo, SMH maualuga. vaega ta'iala fa'asologa, fa'atasi ai ma le lelei mulimuli-fa'atau lagolago ma tagata fa'atau auaunaga uiga, naunautaiga, Taumafai e avea ma ta'imua fa'ailoga i le laina laina ta'iala mo le va'aiga atina'e.Sanmax SMS o se tasi lea o pito i luga e sefulu ituaiga o taʻiala laina i Saina.

7.BTPShandong Bote Seiko BTP gaosiga fa'apolofesa ma le fa'atauina o ta'iala laina, sikula polo, sikulu trapezoidal, vili eletise, masini fa'ameamea gaosi.Shandong Bote Seiko BTP kamupani o se fetu oso aʻe, e mafai ona oʻo atu i le tulaga maualuga i se taimi puupuu e le faigofie, Bote Seiko BTP o se tasi o le pito i luga e sefulu ituaiga o taiala laina aiga.

8.Taiwan Dinghan SHACTaiwan Dinghan transmission SHAC e taulaʻi atu i luga o laina laina eletise mo le sili atu i le 10 tausaga, ma Taiwan Dinghan SHAC o le faʻailoga, ma Taiwan Dinghan Transmission Technology Co., Ltd. o le R & D centre ma le gaosiga o faʻavae o pisinisi faʻaonaponei ua amata ona faʻaleleia. , Taiwan Dinghan transmission SHAC kamupani o loʻo i ai le lautele lautele o le faʻaogaina,E mafai ona tamo'e mautu i le tele o masini masini ma o se tasi o ituaiga e sefulu pito i luga o laina laina i Saina.

9.CSK:Qingdao Xiangyin Transmission Equipment Co., LTD.O le CSK, na faavaeina i le 2010, o loʻo i ai se faʻailoga a le tagata lava ia o le CSK na maua mai i tekinolosi a Taiwan, na taʻitaʻia e Taiuani vaega faʻapitoa, i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina, gaosiga ma le lelei o le puleaina o vaega faʻasalalau laina, e fausia ai se atinaʻe gafataulimaina.Le faʻaofiina o masini faʻapitoa mai fafo e sili ona maualuga ma tekinolosi.CSK Xiangyin fa'ailoga fa'apitoa a le kamupani fa'asalalau e maualuga atu i le alamanuia, Xiangyin transmission CSK o se tasi lea o fa'ailoga pito i luga e sefulu o ta'iala laina fa'apitonu'u.

10.T-MANALOTaiwen Taiwen T-WIN taulaʻi i le fanua o le tulaga saʻo tuʻuina atu, aʻoaʻoga tumau vevela R & D ma le gaosiga o le slider faaseʻe laina, saʻo taiala taʻiala gaosi oloa, o loʻo taulaʻi i luga o le laina taʻiala taʻiala gaosi oloa faʻapitoa, ituaiga oloa e itiiti ma lelei..

O loʻo i luga o loʻo i luga o le sefulu pito i luga ole taʻiala laina faʻapitonuʻu, ou te talitonu e mafai ona fesoasoani i nisi tagata e faigata ona filifili e fai se filifiliga, pe afai o loʻo e le mautonu i le filifiliga o le taʻiala taʻiala, atonu e te manaʻo e fai.fa'afeso'ota'i la matou 'au'aunaga fa'atau, PYG 'au'aunaga fa'apolofesa o le a tali atu ia te oe i le taimi.


Taimi meli: Aukuso-15-2023