• guide

Hvilke parametere til styreskinnen må kontrolleres regelmessig?

I dag gir PYG flere forslag til hvilke parametere avSlider for lineære guider bør kontrolleres regelmessig for din referanse, og har en dypere forståelse av styreskinnen for bedre å bruke og beskytte guiden skinne.Følgende er nøkkelparametere som må kontrolleres regelmessig:

 

1. Smøring: En av de mest kritiske aspektene ved å vedlikeholde din Cnc styreskinnersikrer detisriktig smurt.Over tid slites smøremidlet bort, og forårsaker økt friksjon og potensiell skade på skinnene.Det er avgjørende å sjekke smørenivåene regelmessig og påføre fett eller olje på nytt etter behov.

lineær skinnesliping

2.Slitasje: Kontinuerlig bruk avlineære guidemåter vil forårsake komponentslitasje.Regelmessig inspeksjon av skinnene for tegn på slitasje, som riper, bulker eller deformasjoner, er viktig for å oppdage eventuelle problemer før de eskalerer.

 

3.Forurensning: Forurensninger som støv, skitt og rusk kan samle seg på lineære føringer og påvirke ytelsen deres.Regelmessig rengjøring av skinnene og sikre at de er fri for forurensninger er avgjørende for at de skal fungere riktig.

 

4.Monteringsbolter og skruer: Monteringsboltene og skruene som holder lineærføringen på plass bør kontrolleres regelmessig for å sikre at de er riktig strammet.Løse bolter og skruer kan forårsake ustabilitet og feiljustering.

Velkommen til å legge igjen en melding, det gjør visvareså snart som mulig~~~(PS: Julen kommer snart, PYG vil holde et julearrangement på kontoret, følg med for neste oppdatering.)


Innleggstid: 21. desember 2023